MENÜ

 

2015 Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe

A Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe egy olyan Bespoke jármű, ami kizárólag Dubai-i ügyfeleknek készülnek, ami Indiai témában készült. Ihletet adta a Golden Age of the Raja, ehhez a szemet gyönyörködtető modellhez. Korábban a maharadzsák vásároltak 840 db Rolls-Royce modellt, mivel a legjobb autónak tartotta a világon, a példátlan design-val, a tervezéssel és a luxussal.

  

A Dubai-i autópiacra készült Bespoke Phantom Drophead Coupe modell, csak 2 évig lesz gyártásban. Az új modell egyedi jellege a Rolls-Royce Motor Cars-val a híres Bespoke programmal. Az új modellre erős érdeklődés van a rajongókörében Dubai-on. A szuper luxus autó Carrara White fehér fényezést kapott, a Peacock jelvénnyel, ami a nemzeti madara India-nak és Emerald zöld színt kapott.

    

Az utasterében folytatódnak a meglepő színek, ahol a Créme Light bőrt keverik az Emerald zöld kiegészítőkkel. A fejtámlákba hímezték még a Peacock jelvényt Emerald zöld és Cobalt kék színekben. Az utastér még megkapta a Bespoke Maharaja Peacock óra kiegészítőt Cobalt kékben és jádekő elemekkel. 

2015. 01. 02., 13:02:52

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet