MENÜ
      
 

1989 Jaguar XJS V12 Cabriolet

Egy ritka 1989-es Jaguar XJS V12 Cabriolet bukkant fel, kék bőr belsővel tökéletes állapotban, amiért nem is kér sokat az eladó. A külső színe Solent Blue kék metál fényezést kapott, amihez kék tető is jár. Az XJS utasterét teljesen felújították az eredeti anyagokkal, amit a gyárban is megkapott. A kabrió tető is eredeti színében pompázik az XJS V12-őn, ami nem csak kívül kék, de az utastere is.

 
 

  

1989-es Jaguar XJS V12 Cabriolet, az Arden Classic-tól teljesen felújítva

 
 

 

Reklám

 
  A ritka klasszikusnak még megvannak az eredeti papírjai, használati utasítása és még a kulcsok is, amik még értékesebbé teszik a felújított modellt. Az 1989-es Jaguart először Németországba szállították, ahol új MOT bizonyítványt kapott. A ritka eredeti XJS ára 28 800€, amiért egy igazi klasszikus kabriót kapunk. A nyári utazáshoz tökéletesen alkalmas oldtimert, az Arden csapata is kezelésbe vette.  
 

  

A V12-es szív az orrában, az XJS V12 elegáns utastere, és a csomagtér eredeti kiegészítőkkel

 
 

Az XJS még ellenőrzött km számmal rendelkezik, és a verdához még az alkatrészek is gyorsan elérhetőek a WorkShopon keresztül. Jochen Arden és csapata magas minőségre sepcializálódott, ami még jobbá teszi a művészi darabokat és a legkisebb részleteket. Az autó átvizsgáláson is átesett 2010-ben, mint a specialista történelmi járműve.

- Kartos Patrik -

2017-06-25, 15:09:19

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet