MENÜ

  

ABT Sportsline AS6-R

Az ABT AS6-R egyesíti az életstílust és a dinamikát a jellegzetes családi kombival. A kocsi ezzel a kombinációval kiterjed minden élethelyzetbe. Csak a számokat nézve: nagyon erős kombi, a széria teljesítményével 420 lóerő (309 kW), amit fokoztak egy kicsit, így nem kevesebb mint 600 lóerő ( 441 kW) a teljesítménye. A hatásos extra teljesítmény majdnem 43%, a készült lehetséges ujító ABT POWER S technológiával. Az optimalizált motor vezérlőegység, és az ABT Turbó-feltöltő teszi üzemképes megbízható és nagy versenyautóvá.

A 750 Nm-es nyomatékával ( gyári állapotban: 550 Nm ), a 8 hengeres motor még nagy terhelésnél, megpakolva is gond nélkül húz. A gyorsulása teszi, hogy a szív gyorsabban ver, és a gyorsulási adatai: 0-100 km/órára - kevesebb mint 3,9 másodperc, 0-200 km/órára - 12,9 másodperc kell a kocsinak, és a csúcssebességét 310 km/óránál korlátozza az elektronika. Az ABT AS6-R egy technikai remekmű, amit az ABT mérnökei fejlesztettek. A kocsi gond nélkül megy az extra teljesítménnyel, ami győzött az utcai és a futópados teszten is.

A vezetése érezhetővé teszi a motorsport lendületét. Az ABT AS6-R-t a fejlesztők feldobták néhány új szénszálas karosszéria elemmel: első ütközőt, visszapillantókkal, oldalsó küszöböket és hátsó légterelővel. ABT hozzáteszi a rozsdamentes-acél kipufogó rendszert, amihez négy kipufogóvég tartozik, ami hangsúlyozza a sportosságát, a családi kombinak. Az ABT AS6-R-t felszerelik 9x21"-es felnikkel és a hozzá tartozó 265/30 ZR21-es gumiabroncsokkal. Az ABT AS6-R egyesíti a kényelmet és a sportosságot, egy családi kombiban.

2013. 08. 02., 10:17:31

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet