MENÜ
         
 

Dodge, Jeep, Fiat, Chysler tuning modellek a SEMA Show-n

2013 SEMA show-n bemutatott járművek listája csak bővül, és a gyártók még mindig hoznak nyilvánosságra újabb és újabb tuning modelleket. A Chrysler tuning modelljeiről már korábban nyilvánosságra hoztak, néhány vázlat képet. A kocsik a Mopar-ral közösen készültek el.

 
 

 

Jeep Cherokee tuning - 2013 SEMA

 
  Jeep legújabb modelljét az új Cherokee-t is kezelésbe vették, amit kicsit feljavítottak. A kocsi meghajtásáról egy 3.2 literes V6-os benzinmotor gondoskodik, amit szintén módosítottak. A módosítások tartalmazzák, a hideg-levegő beáramlási rendszert, és a Cat-back kipufogót. A kocsi speciális fényezést kapott, és még  a vontatószemeket is  „Orange Crush” színre fújták, valamint a kocsiról még a grafikai mintákat sem hagyták le. A Cherokee utastere Katzkin Amaretto bőr üléseket kapott.  
 

 

Dodge Ram Sunchaser & Fiat 500L Adventure

 
  Az új Dodge Ram 1500 sem maradhatott ki a tuning modellek közül. A kocsit egy szörfös álom pickup-jaként készítették el. A Ram kapott speciális koncepció tető csomagtartót, amin rövid és hosszú szörfdeszkát lehet szállítani, plusz még egy kisebb víztartályt is kapott a kocsi, ami egy kézi zuhanyzót is tartalmaz. A Ram Sunchaser-t felszerelték hátranéző ülésekkel. A pickup truck Vibrance Orange Blast fényezést, és concept 17”-es felniket kapott tervezőitől. A meghajtásáról pedig egy HEMI V8-as motor gondoskodik.  
 

 

Dodge Durango tuning - 2013 SEMA Show

 
  Az Olasz autógyártó a Fiat új 500L Adventure modelljét sem hagyták ki a tuning modellek közül, mivel a Chrysler-hez kötődik valamilyen formában. A kocsi hasmagasságát 1 collal megemelték, és speciális felniket kapott. Az 500L Adventure üléseit Katzkin lyuggatott szarvasbőr kárpitba csomagolták, és az utastér még fel van szerelve számos Mopar kényelmi kiegészítőkkel. Az 500L 2.4 literes 4-hengeres motorját kicsit módosították, amik tartalmazzák a hideglevegő beáramlást, és a Cat-back kezelést.  
 

 

Chrysler 300S tuning - 2013 SEMA

 
 

Chrysler 300C nagy hosszú autó, ami a kedvenc a SEMA Show-n. A kocsi 3 rétegű Phantom Black fényezést kapott, a 20”-as felniket kivéve, amik Mopar bronz színben tündökölnek. A SEMA módosított 300C fenyegető fekete rácsot, és futómű ültetést kapott. A kocsi utasterét pedig Katzkin bőr ülésekkel látták el. Az utolsó nyilvánosságra hozott modell, a Dodge Durango. A kocsit feldobták egy kicsit 22”-es felnikkel, ültetett futóművel, és nagy fék szettel, plusz módosított motorháztetőt és egyedi külsőt kapott.

 - Kartos Patrik -

2013. 10. 31., 12:21:29

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet