MENÜ
  
2013 Dodge Ram 1500
 
Már bemutatták, az új 2013-as Dodge Ram-ot, a legújabb technikákkal.
 
Az új Ram 1500 két új motort kap, egy 3.6 literes V6-os Pentastar-t, és egy 5.7 literes V8-as HEMI-t. Ezekhez egy vadonatúj 8 fokozatú automata váltót kapcsolnak, aminek fokozatit egy forgókapcsoló segítségével választhatjuk ki. Az új Ram az első Dodge a tudomásom szerint, amiben megjelenik a Start-Stop rendszer, az aktív hűtőrács lamellák ( amik a motorhoz, a megfelelő mennyiségű levegőt adagolják), és az aktív légrugós futómű.
 
  
 
A kocsi lég rugózása lehetővé teszi a négy választható hasmagasságot, ami tartalmazza a két terepfokozatot, és a két utcait. A legnagyobb hasmagasság az OFF RD2 (Off-Road) állásban van, ezt követi  csökkenő sorrendben az OFF RD1, és már csak a két utcai fokozat van, amik a jobb légellenállást, és a kisebb fogyasztás teszik lehetővé, a két utcai szinten már a lehető lehető legközelebb van a kocsi alja, az úthoz. A fontos adatokat, a műszerfal közepén levő kijelzőn mutatja meg  a kocsi, ezenkívül a kijelzőn mutatja még azt is a Dodge, hogy mennyire megyünk takarékosan ( százalékban és egy skálán adja meg zöld színnel, ha takarékosan megyünk), ezenkívül még a beállított útvonalat is kirakja ide, és melyik kerékre mennyi nyomatékot továbbít.
 
      
 
A kocsi új hűtőrácsot, és fényszórókat kapott, az utóbbiban megtalálhatjuk a Dodge Ram emblémáját, és a RAM feliratot. Az előbb említett újdonságok mellett, még a dodge újra tervezett hátsó lámpákat is kapott. Az utasok szórakoztatásáról pedig az új 12 NE LATINO CHANNELS Sirius xm szatellit rádió gondoskodik, amin már TV-t is nézhetünk.
2012
 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Asztali nézet