MENÜ
   
 

HU  

 
 

2013 Dodge Ram 1500

 
Dodge bemutatta az új 2013-as RAM Pick-Upot, a legújabb technikákkal
 
Dodge bemutatta az új Ram 1500 modellt, ami két új motort kap, amik tartalmazzák a 3.6 literes V6-os Pentastar, és az 5.7 literes V8-as HEMI benzinmotorokat. Az új motorokhoz, egy vadonatúj 8-fokozatú automata váltót kapcsolnak, aminek fokozatait egy forgókapcsoló segítségével választhatjuk ki. Az új Ram az első Dodge a tudomásom szerint, amiben megjelenik a Start-Stop rendszer, az aktív hűtőrács lamellák (amik a motorhoz, a megfelelő mennyiségű levegőt adagolnak), és az aktív légrugós futómű.
 
 

 

A megújult forma igazán vonzó megjelenést ad a RAM PickUp-nak

 
 

A RAM 1500 légrugózása lehetővé teszi a négy választható hasmagasságot, ami tartalmazza a két terepfokozatot, és a két utcait. A legnagyobb hasmagasság az OFF RD2 (Off-Road) állásban van, ezt követi csökkenő sorrendben az OFF RD1, és már csak a két utcai fokozat van, amik a jobb légellenállást, és a kisebb fogyasztást teszik lehetővé, a két utcai szinten már a lehető legközelebb van a kocsi alja, az úthoz. 

 
 

  

- A RAM 1500 az első truck a piacon, ami aktív hűtőrács vezérléssel van felszerelve, ami csökkenit 0.5%-kal az üzemanyag fogyasztást - Az interaktív üzemanyag legapcsolás segíti tovább csökkenteni az üzemanyag fogyasztást, városban és autópályán egyaránt - A PWM kiküszöböli a generátor, az üzemanyag pumpa, és a hűtőventilátor felesleges terhelését, így még 0.4%-kal tovább javítva az üzemanyag fogyasztást -

 
 

A fontos adatokat, a műszerfal közepén levő kijelzőn mutatja meg  a kocsi, ezenkívül a kijelzőn mutatja még azt is, hogy a RAM 1500-zal mennyire megyünk takarékosan (%-ban, egy skálán adja meg zöld színnel, ha takarékosan megyünk), ezenkívül még a beállított útvonalat is mutatja itt, és melyik kerékre mennyi nyomatékot továbbít a rendszer.

 
 

  

A minőségi felsőkategóriás beltér az új RAM 1500-ban

 
 

A 2013-as Dodge RAM 1500 kapott új hűtőrácsot és fényszórókat, az utóbbiban megtalálhatjuk a Dodge Ram jelvényt, és a RAM feliratot. Az előbb említett újdonságok mellett, még a Dodge újra tervezett hátsó lámpákat is kapott. Az utasok szórakoztatásáról pedig az új 12 NE LATINO CHANNELS Sirius xm szatellit rádió gondoskodik, amin már TV-t is nézhetünk.

- Kartos Patrik -
2012
 
     
 

website counter

free counter

 

2013 RAM 1500

 

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet