MENÜ

                                                                                                      

2013 Ford F-150 tuning modellek a SEMA Show-n

Ford bemutatott újabb tuning modelleket, de most az F-150-es pickup truck-járól. A kocsiról három különböző tuning változatot hoztak nyilvánosságra. Az elsőt a JR Consulting módosította, a túrákra felkészített F-150-et. A kocsi módosítása tartalmazza a 6”-os (152,4 mm) hasmagasság növelést, a 11 000 font (4 990 kg) terhelésű csörlőt, a 20”-as felniket, a terep gumiabroncsokat és a zárható tároló rekeszeket. A kocsit még feldobták egyedi lökhárítókkal,  sárvédőkkel, és feljavított audio rendszerrel. A kocsi most már megfelelő vadászoknak, halászoknak, túrázóknak, és kempingezőknek is.

A második F-150-et, a Skyjacker Suspension készítette, ami egy outdoor stílusú modell. A kocsit szintén 6”-val (152,4 mm) emelték meg, plusz BFGoodrich terep gumiabroncsokat, és zárható tárolókat kapott a kocsi.

              

A harmadik F-150-et pedig, a Fatal Clothing and Hulst Customs vette kezelésbe. A kocsi stílusát, és teljesítményét javították fel. A motorházteteje alatt, egy 6.2 literes V8-ast találunk, ami kapott Whipple Industries kompresszort, és CGS Motorsports kipufogó rendszert.  Ha minden igaz a növelt teljesítménye 650 lóerő, és egyedi két tónusú fényezést, és egyedi belsőt kapott tervezőitől a kocsi. Az előbb említettek mellett még, 24”-es felnik és agresszívebb külső is jár a kocsihoz.

2013. 11. 01., 15:42:36

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet