MENÜ

                                                                                                                         

2013 Ford Super Duty – 2013 SEMA Show

Ford legnagyobb pickup-jait sem hagyták ki, a tuning-osok. A SEMA Show előtt három alkotást hoztak nyilvánosságra. Az első truck, a High Roller nevet kapta, aminek felszerelése, stílusa ötvözi az off-road-ot, a luxussal. Az alap autó egy 6.7 literes turbódízel F-350 Super Duty volt. A kocsi oldalra kivezetett Magnaflow kipufogót, és víz-metanol (alkohol) befecskendezést kapott. Az előbb említettek mellett, még Carli felfüggesztéssel, 22”-es felnikkel, egyedi utastérrel, és arany külső díszítéssel dobták fel a kocsit.

A 2013 Ford F-350-et, az EcoTrek vette kezelésbe, és úgy módosította a kocsit, hogy takarékos legyen. Az F-350 a módosítások után, az EcoTrek szerint 1 800 mérföldet (3 333,6 km-t) tud meg tenni, ha tele van töltve az 50 gallonos (189,3 literes) tartálya. Az autó most már elmegy dízel, biodízel, vagy akár alga alapú bidodízel üzemanyaggal is (vagy más kombinációjával a három üzemanyagnak). A kocsit erőforrásán kívül is módosították, és a módosítások tartalmazzák, a 9”-os (228,6 mm) hasmagasság emelést, a 20”-as felniket, az off-road gumiabroncsokkal, tető sátrat, hűtőszekrényt, tűzhelyet, napelemeket, és zárható tároló szekrényeket.

  

A harmadik Super Duty-t, a Huls Customs dolgozta át. Az alap autó itt, egy F-250 Super Duty volt, a 6.7 literes V8-as turbódízel motorjával.  A beceneve Striker, a módosítások pedig tartalmazzák, a feljavított kipufogót, a víz-metanol(alkohol) befecskendező rendszert, a 22”-es felniket, a two-tone bőr belsőt. 

2013. 11. 02., 11:41:17

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet