MENÜ
   
 
2013 Kia Carens

A jelenlegi Kia Carens-hez is elérkezett a modell váltás. Az új Kia Carens nagyon stílusos modell lett, a finoman kidolgozott ködfényszórókkal, a többi Kia modellen is megjelenő hűtőráccsal, és a nagy hátranyúló fényszóróival, mint a Cee'd-nek. Az új Kia Carens-t a 2013-as Kia Cee'd platformjára építik, de a tengelytávja 100 mm-rel hosszabb, és némileg szélesebb lett, mint a hatchback-é. A kocsi tulajdonosai majd örülni fognak, hogy az alapfelszerelésnél már jár a 3. üléssor, ami ledönthető és így sík csomagtartót kapunk.

 
 

  

2013 Kia Carens

 
  A kisebb Ford C-Max-val ellentétben, aminél a hátsó két ajtó tolóajtó, de a Kia Carens nagy testvére valószínűleg tolóajtóval lesz, ami nem más, mint a Carnival (Sedona MPV). A kocsi extrái között megtalálhatjuk a fűtött kormánykereket, a fűtött hátsó üléseket, a panoráma üvegtetőt, és a parkolás segítő rendszert is. A motorválasztéka négy motorból áll, az 1.7 literes dízelmotort 115 lóerővel vagy 136 lóerővel választhatjuk, ezen kívül még két benzinmotort választhatunk az új Kia Carens-hez.  
     
 

A gyengébb az 1.6 GDI 135 lóerővel, az erősebb pedig a 2.0 GDI 178 lóerővel, ez a négy motor szerintem minden igényt kielégít. A kocsit Koreában fogják gyártani, és ha minden igaz jövő tavasszal érkezik meg.

- Kartos Patrik - 

2012-2013?

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet