MENÜ

                                                                                                                                            

2013 Hyundai Genesis Coupe ARK Legato Concept – 2013 SEMA Show

A 2013 Hyundai Genesis Coupe ARK Legato Concept-et bemutatták hétfőn, mint a Kóreai autógyártó egy újabb modelljének tuning vázlatait a 2013 SEMA Show előtt. A legújabb concept csatlakozik az 1000 lóerős 2013 Hyundai Genesis Coupe by Bisimoto-hoz, és a 2013 Hyundai Veloster Turbo Yellowcake-hez, amik a SEMA Show-n kapnak helyet, november 5-8 között. 

Néhány autógyártó már nyilvánosságra hozta a SEMA Show-n bemutatandó modelljeiket, mint pl. a Chevrolet. A részletei tartalmazzák, az új első és hátsó ütközőket, az oldalsó küszöbborításokat, a csomagtér fedelet, és a szélesebb karosszéria készletet, a Racing Silver - Verseny Ezüst fényezéssel. A kocsi meghajtásának alapja a Hyundai 3.8 literes Lambda V6 motor, aminek lökettérfogatát megemelték 4.0 literesre, és a teljesítménye 400 lóerő lesz.

A kocsi utasterét sem hagyták eredeti állapotában, itt az újdonság a Takata Drift Pro LE ülések, az AiM Sports Strada GT kormánykerék, és a digitális mérőműszerek. Az előbb említett felszerelés mellett, még az autó Rockford Fosgate prémium audio rendszerrel is fel lesz szerelve.  

2013. 10. 07., 20:48:09

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet