MENÜ
   
 

HU  

 
 

2013 VW CC R-Line

Egy új VW R-Line modell érkezik a kínálatba, és a bemutatója Amerikában lesz. Az árát még nem jelentették be, de a most kapható CC Magyarországon csak egy felszereléssel választható, ami a CC nevet viseli, és a kezdő ára kb. 9 300 000 Ft, ami egy 1.8 TSI motort kap, 6-fokozatú kézi váltóval. Amerikában már most három felszerelési szint közül választhatunk, amihez majd jön az R-Line felszerelési szint.

 
 

VW CC R-Line

 
 

Az alap a Sport felszerelés, ami 31 430 $-tól indul, ezt követi egyenlőre csak a Lux, és a Executive felszerelés szint. Az R-Line változat egy 2.0 literes 200 lóerős négyhengeres TSI motort kap, amihez választhatunk 6-fokozatú kézi- vagy automata dupla-kuplungos váltót. Az R-Line hozzáteszi az R-Line első lökhárítókat, nagyobb légbeömlőkkel, a ködlámpákat, és az oldalsó légterelőket.

 
 

 

Reklám

 
 

Az új modell változat további különlegességei, az árnyékolt hátsólámpák, és az egyedülálló 18"-as alu. felnik. Az említett elemeken kívül még kap a CC modell Bi-Xenon fényszórókat, LED nappali világítással, eső szenzort, fűtött 12 irányban állítható első üléseket, és prémium hangrendszert, amihez 8-hangszóró tartozik. Az utastér R-Line-os küszöb díszléceket kap, és multi-funkciós kormánykereket, váltófülekkel (automata sebességváltó esetén).

- Kartos Patrik -

2012

 
     

 

free counter

visitor counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet