MENÜ
     

 

 

 

2014 Acura RLX és ILX tuning modellek

Honda felfrissített Civic Coupe-ja, mellett tuning modellek is megjelentek a kínálatából a SEMA Show-n. Az Amerikai pérmium márkája az Acura 2 modelljének tuning változatairól hoztak nyilvánosságra, képeket is információt. A 2014 Acura RLX VIP sedan, RLX Urban Luxury sedan, és Acura ILX Street Performance modellekről, hoztak nyilvánosságra képeket és infókat.

 
    
A 2014 Acura RLX VIP sedan-t, az Evasive Motorsports vette kezelésbe. A kocsi kapott egyedi szénszálas első ütköző ajkat, és szellőzőt, módosított hátsó ütközőt és titán kipufogó rendszert.  
    
A 2014 Acura RLX Urban Luxury sedan-on, a MAD Industrie dolgozott, akik egy minden nap használható autót készítettek. A kocsi felszerelése tartalmazza az Acura Genuine Accessory csomagtérfedél légterelőt, és a 3M 1080 Scotchprint védő fóliát, plusz a fényes fekete metál fényezést.  
    

Az Acura ILX Street Performance felszerelése tartalmazza a stílusos külsőt, a matt réz színű fényezéssel. A kocsi további részletei tartalmazzák a 19”-es TSW Max felniket, és az SP Elite kipufogót, a Greddy-től.

Képekre kattintva mindegyik kép, nagyban is megnézhető!

- Kartos Patrik - 

2013. 11. 07., 12:26:36

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet