MENÜ

2014 Bentley elektromos hajtás bemutató

Bentley bemutatja a mégerősebb és takarékosabb hajtásláncot Pekingben, a Bentley Hybrid Concept-vel. A luxus autógyártó  Kínában még bemutatja az új Flying Spur V8-at, az új Continental GT Speed-et, és a GT V8 S-t. Az új Bentley Hybrid Concept luxus sedan alapja a Mulsanne.

   

Az új hybrid technológia növeli a teljesítményét, és csökkenti a fogyasztását. A Hybrid hajtásláncra utaló jeleket is megkapta a luxus sedan, mint a réz kiegészítők a külső elemein, az első sárvédő hybrid felirata, és az utastérben elhelyezték a hybrid technikára utaló jeleket. A Hybrid Concept teljesítménye 25%-val nagyobb, de 70%-val csökkent a fogyasztása. A hatótávja teljesen elektromos módban 50 km lesz.

 

A plug-in hybrid rendszer 2017-ben debütál az új SUV-ban is, és a kínálat 90%-ához elérhető lesz. A Pekingi kiállításon még bemutatják a Flying Spur V8-at, aminek gyorsulásához elég 5.2 másodperc 100 km/órára. Az 507 lóerős motor ellenére a hatótávja több, mint 800 km.

   

A leggyorsabb Bentley modellt is bemutatják, ami a Continental GT Speed a 331 km/órás csúcssebességével. A meghajtásáról a 635 lóerő és 820 Nm leadására képes motor gondoskodik. Az új Continental GT V8 S a gyorsabb, dinamikusabb, és fürgébb luxus sportkocsit kereső ügyfeleknek készül.

- Rick - 

2014. 04. 21., 08:34:37

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet