MENÜ

 

Bentley Hybrid Concept

Bentley hamarosan bemutatja az új erősebb és takarékosabb modelljét. A kocsi az első hybrid modell lesz a Bentley modell családban. A kocsi hivatalos bemutatója a Pekingi autókiállításon lesz április 20-án. Bentley bemutatja a plug-in hybrid tanulmányát, ami egy teljesen új hajtáslánc a luxusautó piacon.

   

Az új hajtáslánc egy újabb választást tesz elérhetővé a Mulsanne modell választóinál. A plug-in hybrid rendszer 25%-kal emeli meg a hagyományos modell teljesítményét, de ezzel együtt 70%-kal takarékosabb is. Az új változat lehetővé teszi a tisztán elektromos közlekedést is, de ilyenkor csak 50 km a hatótávja, és visszafogja a rendszer a teljesítményét. A hybrid modell alapja a Mulsane luxus sedan, amit be is mutatnak a Pekingi autókiállításon.

       

A hybrid modell mellett még bemutatják a Flying Spur V8-at, ami 900 km feletti hatótávval rendelkezik. A két luxus sedan mellett még megjelenik a 331 km/óra csúcssebességgel rendelkező leggyorsabb Continental GT Speed, és még a Continental GT V8S is. 

- Rick -

2014. 04. 10., 09:31:02

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet