MENÜ

 

Bentley Mulsanne Limited Edition Birkin

Bentley Motors egy limitált szériás Mulsanne-t dob piacra, és csak 22 db készül belőle. A kocsi ihletadója Sir Henry ’Tiger’ Birkin - a legendás Bentley Boy 1920-as és 1930 év körül versenyzett. A kocsi választható lesz 3 színben, a Ghost White (szellem fehér), a Damson (szilva lila), és a kombinált  - Fountain Blue (szökőkút kék), és Dark Sapphire (sötét zafír) - színekben.

   

Ghost White                                                                Damson

 

A kocsi felszerelése tartalmazza a 21”-es felniket, a 3D-s repülő B jelvényt (legutóbb a Bentley Arnage Final-on használták, ha jól tudom). A kocsiban lehetőség lesz sport beállításokat használni, amit a Drive Dynamics Control rendszer tesz lehetővé. A kocsi utasterében az ülések, és az ajtó borítások gyémánt mintás bőr kárpitot kaptak.

       

A Mulsanne kiváló a pihenésre is a hosszú utakon, de akár dolgozhatunk is benne, amit megkönnyít a két a 8”-os LCD képernyő hátul (első ülések fejtámlájában), a DVD lejátszó, a Wi-fi csatlakozás, a Bentley prémium audio rendszer, és a fából kézzel készített piknik asztal. Az új modell a gyűjtők kedvence lehet, mivel összesen 22 db készül belőle, amit egy kis tábla elhelyezésével jeleznek, hogy hányadik db a 22-ből amit megvettünk. 

- Rick -

2014. 01. 15., 14:37:21

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet