MENÜ

   

2014 Binz XTEND

A Binz újabb modellt készített, ami híres a hosszútengelytávú Mercedes modelljeiről. A legújabb alkotása a hosszú tengelytávú kombi, ami alaphelyzetben is közel akkora csomagteret kínál, mint ledöntött ülésekkel a hagyományos Mercedes E-osztály kombi. A Binz kombija kényelmet és sportosságot is nyújt.

   

Az ügyfeleknek ha nem megfelelő a Recaro sportülés, akkor kényelmes komfort üléseket kérhetnek. Az utastérben felhasznált anyagokat gondosan kiválasztották, ami minőségben is vissza adják a Mercedes színvonalát, olyan anyagokkal mint a bőr és az Alcantara. A hosszú utazások szórakoztatásáról magas minőségű hang és szórakoztató rendszer gondoskodik.

       

Az új modell a legideálisabb családi autó, a hosszú utazásokra télen és nyáron. Az utastere már a hosszabb tengelytávnak köszönhetően tágasabb, és még a csomagtartó mérete is nagyobb. A méret változása a kocsinak hosszában plusz 851 mm-t jelent, és a tengelytávja 861 mm-rel lett hosszabb. A Binz XTEND a legnagyobb családi kombi a piacon, amit forgalmaznak még mindig.

- Rick -

2014. 04. 11., 23:51:07

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet