MENÜ
   

 

 

2014 BMW M3 és M4 Individual

BMW hamarosan megkezdi értékesítését, az új M-es modelljeinek. Az M3 sedan és M4 Coupe Individual programban is benne lesz, más modellek mellett. A kocsik egyedi fényezésekkel, és berendezésekkel lesznek elérhetők, az ügyfelek számára.

 
   
A praktikusabb M3 a nyilvánosságra hozott képen Azurite Black (égbolt feket) fényezést kapott, az képen látható M4 sport modell pedig, Mineral White (ásvány fehér) fényezést. A kocsik még választhatók Alpine White (Alpesi fehér), Sakhir Orange (Sakhir narancssárga), Black Sapphire (Zafír fekete), Mineral Grey (Ásvány szürke),  Austin Yellow (Austin sárga), és a Yas Marina Blue (kék) színekben is.  
   

A kocsik utasterét az M3-esetében barna bőrrel, és fa betéttek  láttáka el, de az M4-ben már karamell belsőszín, és csiszolt alumínium betéteket térnek vissza. A két kocsi meghajtásáról azonos 3.0 literes turbófeltöltéses 431 lóerő teljesítményű benzinmotor gondosdik. Az M4 gyorsulása 100 km/órára 3.9 s, és az M3 sedan-é  4.1 s, ami az M-DCT automata váltóval szerelt változat gyorsulási értéke, de hatfokozatú kézi váltóval is elérhető kocsi, amivel két tizeddel lassabb. 

- Kartos Patrik -

2013. 12. 21., 12:20:29

 
     

  

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet