MENÜ
   








 

2014 BMW X3 facelift

BMW felfrissítette a 2. generációs X3-as modelljét. A legnépszerűbb közepes méretű SUV-ból, a 2003-as indítása óta több mint egymillió db-ot eladtak. A kocsi változásai tartalmazzák az új fényszórókat, a merészebb vese hűtőrácsot, és az átrajzolt első és hátsó ütközőket. A megújult modell utasterében új az alumínium és fényes fekete betétek, amik a műszerfalon kapnak helyet, és a szélesebb kárpit választék. A felfrissüléssel új felszerelés szint is érkezik, ami az xLine lesz.

 
    
Az új felszerelés várhatóan az Advantage és M Sport csomag között helyezkedik majd el. Az új felszerelés tartalmazza az ütköző betéteket, az alumínium oldalsó burkolatokat, és az exkluzív 18”-as felniket. A kocsi utastere exkluzív bőr kárpitot, sötét réz betéteket, és sport kormánykereket kap. A kocsi jelentősebb változásai a motor háztető alatt történtek, ami az új fejlesztésű, takarékosabb  motorokat jelenti. A kocsi új 2.0 literes dízelmotorokat kap, aminek leggyengébb változata hátsó kerék meghajtással is elérhető lesz, és az sDrive 18d jelzést kapja.  
      
Az alap dízelmotor teljesítménye 150 lóerő, a fogyasztása 5,1-4,7 l/100 km, és a CO2-kibocsátása 134-124 g/km. A másik három dízel változat az xDrive20d, az xDrive30d, és a zászlóshajtó xDrive35d, amik összkerék meghajtással jönnek, már alapfelszerelésnél. A megújult SUV elérhető lesz 150 lóerőtől 313 lóerő teljesítményű motorokig, amikhez 6 fokozatú kézi, ill. 8 fokozatú automata váltó lesz elérhető.  
      

A 2014-es BMW X3-as frissített EfficientDynamic csomagot kap, ami hozzáteszi a Start/Stop technológiát, és a fék energia újrahasznosító rendszert, amik csökkentik a fogyasztást. Az X3-as új Head-up kijelzőt (szélvédőre vetített kijelző), és Driving Assist Plus rendszert kap. Az utóbbi tartalmazza a sávelhagyásra figyelmeztetést, az aktív tempomat-ot, a Stop & Go funkciót, és a gyalogos védelmet. Az új X3-as értékesítése júniusban kezdődik meg.

 - Kartos Patrik -

2014. 02. 07., 12:26:15

 
   

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet