MENÜ

2014 Bugatti Veyron Black Bess

Bugatti egy újabb Veyron változatot dob piacra, ami szintén egy legenda előtt tiszteleg. A kocsi alap neve a Black Bess névvel lett kiegészítve, ami már az ötödik különleges kiadású változat a Bugatti Veyron-ból. A Bugatti visszahozta a múltból az 1913-as Type 18 „Black Bess” modell jellegzetességeit, ami a repüléssel kapcsolatban lett a történelem része.

 

A történelmi névrokon hozzáteszi a modern stílust az alap Veyron-hoz. A Black Bess Legend Vitesse utasterében világos bézs bőrt használtak, valamint mindegyik ajtó burkolat egyedi képet ábrázol, amin látható az eredeti Black Bess és a Morane Saulnier Type H repülőgép. Az utastér még tartalmazza a Les Légendes de Bugatti feliratot, ami megtalálható a középkonzolon és a küszöbökön is. 

     

A feliratok aranyszínűek lettek az utastérben, valamint a meghajtásáról a Grand Sport Vitesse 8.0 literes W16-os motorja gondoskodik, a maga 1 200 lóerejével és 1 500 Nm-es nyomatékával. Az új modell a leggyorsabb Roadster lesz a 408.84 km/órás csúcssebességével, és a 2.6 másodperces 100 km/órás gyorsulásával. Az új modell bemutatóját Pekingben tartják. 

- Rick -

2014. 04. 11., 20:44:49

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet