MENÜ

 

2014-es BusExpo 

Lerántották a leplet a legnagyobb gyártók, amivel a BUSEXPO-ra készülnek. A NiT Hungary által szervezett kiállításon több újdonságot is bemutatnak, valamint több új modell is most debütál. Magyarországi bemutatója lesz az új Setra TopClass 500 modellcsalád prémium kategóriás, háromtengelyes kivitelű, rángásmentes váltóval ellátott luxus turista busznak.

   

A látogatók még megtekinthetik közelebbről az S 416 UL Business és Mercedes-Benz Citaro autóbuszokat. A kiállítók között még a VDL is megtalálható lesz, két új modellel amik a mozgássérültek szállítására is megfelelő. A két modell a Citea és MidCity városi buszok, valamint a Futura FHD2 távolsági buszt is bemutatják. A hybrid technológia jeles képviselője a Volvo, megújuló technikákat is bemutat az idei kiállításon. A Svéd gyártó legnagyobb újdonsága az úgynevezett I-Coaching rendszer, amely gyakorlatilag egy beépített sofőr korrigáló.

     

A rendszer támogatást biztosít a vezetőnek, a biztonságosabb és takarékosabb vezetésben. A gyártók mellett a beszállítók is különlegességekkel érkeznek a kiállításra. A kiállításon látható lesz a haszongépjárművek, autóbuszok, személyautók, valamint speciális járművek hajtása és kormányzása, bemutató maketteken működés közben is. A kiállítás igazán érdekes bemutatókat is tartalmaz, ami a buszokban használt rendszereket is bemutatja, a legmodernebb autóbuszok mellett.

2014. 04. 12., 21:23:51

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet