MENÜ

 

2014 Citroen DS 5LS

Citroen újabb modellel bővítette a DS-modellcsaládot. Az új modellt tegnap mutatták be, és az információk szerint jelenleg Kínai piacon fogják értékesíetni a kocsit, 50 DS márkakereskedésben.  Az új modell orra ismerős lehet, a Numéro 9-ről, vagy a Wild Rubis Concept-ről. Az új DS 5LS, a DS Wing – DS szárny formájú hűtőrácsot is megkapta. Az új modell hossza 4 700 mm, a szélessége 1 840 mm, és a magassága 1 500 mm. A méreteit nézve méretes nagy sedan lett az új DS. A kocsit feldobták króm oldalsó betétekkel, kiemelve az eleganciát.

  

A kocsi még széles nyomtávú lett, és nagy felniket kapott, amik a dinamikus stílusát mutatják. A DS még növeli a külső design-t, az elérhető kilenc színnel, amik tartalmazzák, a Nicciola Brawn színt is. A DS 5LS-en minőségi anyagokat is felhasználtak, olyat mint a fém, a fa vagy a bőr. Az új DS 5LS legújabb technológiákat is meg kapja, mint a THP 160 és THP 200 motorokat, amik közvetlen befecskendezéses motorok, nagy nyomású pumpával, és Twin Scroll turbo kompresszorral.

A motorokhoz hatfokozatú automata váltót szerelnek. Az új modell igazi luxus autó lehet a Franciáktól, mivel helyből sem lesz kevés a kocsiban, mivel a kategóriája leghosszabb tengelytávjával (2 710 mm) rendelkezik. Az utasterében, az első ülések masszírózó funkcióval is fel vannak szerelve, és repülőgép stílusú fejtámlákat adnak az ülésekhez. A kocsi olyan technikai újdonságokat is megkap, mint a kulcsnélküli nyitást, és indítást, a holttér figyelőt, az első és hátsó szenzorokat, a tolatókamerát, és még lehetne sorolni. A teljes multimédiás rendszer tartalmazza a színes érintőképernyőt, a DVD lejátszót,  és a segélyhívás funkciót is. A DS teljes értékű márka a Kínai piacon.

2013. 12. 20., 08:30:28

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Asztali nézet