MENÜ
     
 
2014 Citroen DS 5LS R Concept
 
Citroën a már forgalmazott DS 5LS-ből, a sport R-es változatát mutatja be Beijing Motor Show-n. A DS 5LS-t Európában nem forgalmazzák, így várhatóan a sport luxus franciát sem fogják. A kocsi megkapja a DS Wings (szárny) hűtőrácsot, és a gyártó a sportos karakterét hozta ki modelljéből. A kocsi meghajtásáról az 1.6 literes turbófeltöltős benzinmotor fog gondoskodni, a 304 lóerejével és a 400 Nm-es nyomatékával.
 
 

 

2014 Citroën DS 5LS R Concept

 
  Az alap autóhoz képest 15 mm-rel megültették, és szélesebb első nyomtávot kapott. A gyártó még lehetővé teszi, hogy a kormány váltófülekkel is váltogathatjuk a fokozatokat. A  DS 5LS R, Carmine vörös fényezést kap matt, és metál kiegészítőkkel. A széles oldalsó matt szénszürke csíkok, az első ajtókon húzódnak a küszöbtől felfelé. Az új modellnél a technológiákra koncentráltak, és a DS 5LS R igazi szénszálas alkatrészeket is kapott. Az atlétikus teljesítményét a 20”-as felnikkel is sugallni akarja a gyártó.  
 

  

2014 DS 5LS R Concept

 
 
Az utasterében kivételes anyagokat használtak fel. Az utastér tartalmazza a bőr és Alcantara műszerfalat, valamint a kormánykereket. A kocsi bőr ülésein három bőr típust használtak fel, aminek közepén végig fut az Alcantara bőr sáv, és a szélein egy másik bőr típus DS jelvényt ábrázol, amik egy óraszíjat mintáznak. Az új R-es DS modell várhatóan azt a teljesítményt tudja nyújtani, mint a DS3 Racing-ek. 

 - Kartos Patrik -

2014. 04. 05., 09:27:05
 
   
 
 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet