MENÜ

    

2014 Citroen DS3 Cabrio Racing

Citroen nyitott tetős modellje lesz a sztár a Goodwood-i fesztiválon. A Citroen DS3 Cabrio Racing concept-et a Citroen elkészítette a mostani hétvégére, a Goodwood Festivel of Speed-re. A kocsit még a hivatalos bemutató előtt bemutatják, ami a Frankfurti autókiállításon lesz. A Citroen ezt a modellt még concept névvel illeti meg, de nagyon valószínű hogy még fejlesztik a gyártásra érett verziót. A kocsi 205 lóerős 1.6 literes, turbófeltöltős, benzinmotort kap, de 25 kg-mal nehezebb mint a 3 ajtós.

A kocsi 100-as sprintje 6.8 másodperc, és a csúcssebessége 230 km/óra. A concept-et a Citroen Racing WRC csapatával fejlesztették, akik a motort is kezelésbe vették, és a megállásról nagy teljesítményű fékek gondoskodnak már. A kocsi Moondark matt szürke fényezést kapott, piros kiegészítésekkel. A DS3 Cabrio Racing 19"-es fényes fekete alu. felniken ül, és króm díszítéseket kapott, amik megjelennek a kilincseken, a csomagtér ajtó, és az első visszapillantó tükrökön.

A kocsi utastere kagylóüléseket kapott, Nappa bőrrel, és piros varrással, amiket nem csak ülések kaptak meg, hanem a műszerfal, a középkonzol, és a váltó gomb. A Citroen verseny gyerek kagylóüléseket is készített az ISOFIX gyerek ülés rögzítési pontokhoz. A concept lesz a sztár a Citroen-nél, a Július 11-től 14-ig tartó Goodwood-i fesztiválon, és a kocsi hivatalos bemutatója szeptemberben lesz a Frankfurt-i autókiállításon, Németországban. A DS3 Cabrio Racing nagy riválisa lesz a VW Golf GTI Cabrio-nak.

2013. 07. 11.,  14:56:07

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet