MENÜ
     
 

DMC LP988 Edizione GT

A Német szupersportkocsi tuner, a DMC Luxury újabb tuning csomagot készített az Aventador-hoz. Az új tuning csomag az LP988 Edizione-GT nevet kapta. Az Aventador tuning csomagok közül már korábban megjelent a STAGE1 (Molto Veloce) tuning csomag, és a meglepő Limited Edition STAGE2 (Spezial Version).

 
 

 

2014 DMC LP988 Edizione GT

 
  Az előbb említett két tuning csomaghoz képest a legújabb, egy igazi szörnyet csinál az alap Aventador-ból. A STAGE3-as új tuning csomag más néven Edizione-GT vagy E-GT, ami az FIA előírásokat is betartva készült el. A tuning csomag elég húzós összegbe kerül, ami 288 888 $ (kb. 212 072 €/ 65,4 mil. Ft).  
 

  

2014 DMC Aventador LP988 E-GT - részletek -

 
 

A tuning csomag a karosszéria készletet és motor feljavítását tartalmazza ezért a nagy összegért. A kocsihoz még hozzáteszik a speciális két tónusú fényezést, a kovácsolt felniket, és az utastér átalakítást is. A karosszéria készlet tartalmazza a teljesen új tervezésű első és hátsó ütközőt, a lélegzetelállító motorháztetőt, és az oldalsó szoknyákat. A csomag még egy fontos elemet tartalmaz, ami a GT-Spoiler. 

 - Kartos Patrik -

2014. 06. 27., 11:03:16

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet