MENÜ
     
 

DMC Rolls-Royce Ghost „IMPERATORE”

A legnagyobb és legismertebb luxus márka modelljét vette kezelésbe, a Német DMC Luxury tuning vállalat. A kocsi egy Rolls-Royce Ghost, amit kicsit módosított a DMC Luxury. A Rolls-Royce, a stílusához illő nevet kapott IMPERATORE (A név egy olasz szó – ami császárt jelent).

 
 

 

2014 DMC RR Ghost "IMPERATORE" tuning

 
  A DMC Luxury módosítása tartalmazza a kisebb módosítást az első ütközőn, az egyenes vonal vezetésű oldal küszöbborításokat. A hátsóján viszont új, a légterelő, és az alsó diffúzor betét, ami agresszívebb megjelenést ad a kocsinak. A Ghost-nak nem csak a külseje változott meg, hanem az ereje is. A motor módosításai tartalmazzák, a ECU módosítást, és a nagyteljesítményű kipufogó rendszert.  
 

2014 DMC Ghost - int -

 
 

A változás a twin-turbo V12-es motornál, a plusz 70 lóerő és a 80 Nm nyomaték lesz. A csúcssebessége már 295 km/óra, és a gyorsulása 100 km/órára 4.5 másodperc. A külső módosítások még tartalmazzák, a kovácsolt Rolls-Royce 22”-es felniket, a Pirelli gumiabroncsokkal. Az utastere pedig Olasz bőrülésekkel, és szénszálas betétekkel fogadja a tulajdonosokat, de ez ügyfél kérésére változhat.

- Kartos Patrik -

2013. 12. 09., 10:11:06

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet