MENÜ
   
 

2014 Dodge Journey Crossroad

A Dodge Journey felszerelés szintjének listája bővül egy újabb felszereléssel. A Crossroad felszerelés az SXT, és Limited felszerelések között foglal majd helyet. A Dodge Journey Crossroad induló ára 25 990 $ lesz. A bemutatóját pedig a Chicago-i autókiállításra tették. Az új Crossroad változat felszerelése tartalmazza az új első- és hátsó ütközőt, a Platinum Chrome küszöböket, és az egyedülálló 19”-es Hyper Black alu. felniket.

 
 

 

2014 Dodge Journey Crossroad

 
  A kocsi utastere extrák nélkül fekete bőr üléseket kap, sport hálós betétekkel, bőrbe csomagolt kormánykereket, és váltógombot, plusz az első elektromos üléseket. A meghajtásáról gondoskodik a 4-hengeres 2.4 literes motor, a 173 lóerős teljesítményével. A motorhoz egy 4-fokozatú automata váltót szerelnek.   
 

2014 Dodge Journey Crossroad - int -

 
 

Akinek nem lenne elég ez a teljesítmény, annak lehetősége lesz választani a 3.6 literes Pentastar V6-os benzinmotort, a 283 lóerős teljesítményével. A kocsi még elérhető összkerék-meghajtással is. A Dodge Journey legnagyobb ellenfelei a piacon, a Ford Edge, a Hyundai Santa Fe Sport, és a Nissan Murano.

 

 

2014. 02. 01., 18:41:08

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet