MENÜ

                          

2014 Ford Fusion a SEMA Show-n

Ford modelljei közül, megint kettőt megmutattak, amiket a SEMA Show-n bemutatnak. A két újabb tuning Ford alapja, a Ford Fusion volt, amit Európában Mondeo-ként fognak értékesíteni. Az egyik alkotás, a Full-Race Motorsport műve, a másik pedig a DSO Eyewear-é. Az alapmodell a 2014 Ford Fusion SE volt, a 240 lovas motorjával. A kocsi teljesítményét a Full-Race Motorsport-nak sikerült, 400 lóerőre felhúzni.

  

A teljesítmény növekedés köszönhető, a nagyobb Borg Warner turbófeltöltőnek, a Cat-Back kipufogónak, és az új hideglevegő beáramlási rendszernek. A teljesítmény növelésben a Phoenix specialistái is besegítettek. A kocsi nagyobb fékeket, 21”-es felniket, alacsonyabb felfüggesztést, és egyedi hűtőrácsot, valamint karosszéria elemeket kapott. Az utasterét pedig egyedi bőr ülésekkel,  és 7”-os Android alapú tablet-tel látták el. A másik tuning Fusion alap, a 2014 Ford Fusion Titanium edition volt, amit a DSO Eyewear vett kezelésbe.

  

A kocsi szmoking fekete fényezést kapott, aranyszínű elemekkel kiegészítve. A hajtásláncát kicsit feldobták, új víz-metanol befecskendező rendszerrel. A kocsi külseje speciális fekete fényezést kapott, és arany színű kiegészítőket, a BASF-től. A Fusion még kapott 21”-es felniket, Niche Road Wheels-től, és a Pirelli P Zero Nero gumiabroncsokat. Az utastérben a módosítások tartalmazzák, a sport egyedi lyuggatott bőr üléseket, és a BASF arany kiegészítőit, valamint a Rockford Fosgate audio rendszert, 600 wattos erősítővel, hangszórókkal elöl-hátul és a két 10”-es subwoofer-rel.

2013. 10. 24., 21:05:32

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet