MENÜ
   
 

2014 Civic Tourer, már gyártósoron

Tegnap legördült az első Honda Civic Tourer, a Swindon-i Honda gyár gyártósoráról. Az ünneplésen a felső vezetők is gratuláltak a gyár munkatársainak. A Honda European President (Honda Európai elnöke), és a COO, Manabu Nishimae mondta "Az új modellt Európában fejlesztették, tervezték, tesztelték, és gyártják".

 
 

 

Az új Civic kombi, a Swindon-i gyárban

 
  A kocsit már márciusban bemutatták, mint prototípus a Genfi autókiállításon. Az új modell elérhető lesz, 1.8 i-VTEC benzinmotorral, és az új 1.6 i-DTEC dízelmotorral. A kis dízelmotort is Európában gyártják a kocsihoz, ami azt jelenti, hogy teljesen Európában készül az új Civic Tourer. A könnyű súlyú motor, versenyképes 120 lóerős teljesítményt, és 300 Nm nyomatékot tud leadni. A dízel Civic Tourer gyorsulása 0-100 km/órára 10.1 másodperc, és az átlagfogyasztása 3.8 liter /100 km.  
 

 

 
 

Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően, a dízel Civic Tourer hatótávja eléri az 1 315 km-t. A kocsi csomagtere alaphelyzetben 624 literes, de ledöntött ülésekkel már 1 668 literes csomagteret kapunk. A csomagtere teljesen sík, ledöntött második üléssorral is. A kocsi még megkapta a Honda, Magic Seats variálható ülés rendszerét.

- Kartos Patrik -

2013. 12. 13., 15:02:14

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet