MENÜ
   
 

2014 Honda Vezel Európának

Honda Motor Co., Ltd. december 20-án megkezdi értékesítését, az új Vezel-nek Japánban. Az új SUV, az elegancia, a coupe, és a minivan praktikusságának kombinációja. A kocsi 4WD összkerék-meghajtással is elérhető lesz mindkét változathoz, a hybrid-hez, és a benzinmotoros változathoz. Az új modellnél sem a hátsó ülések alatt helyezték el az üzemanyagtartályt, mint a Civic-nél, és a Jazz-nél.

 
 

Honda Vezel Hybrid

 
  A tartály elhelyezése lehetővé teszi, a Honda Magic seats hátsó ülés rendszerét, ami a Civic sedan kivételével, a jelenlegi Civic modellek is tartalmazzák, az új Tourer-vel együt. Valóságban az alap csomagtérbe 3 normál golf táska elfér, és még ekkor nem döntöttük le a hátsó üléssort. A csomagtér mérete alaphelyzetben 453 literes, de a hybrid esetében csak 404 liter. A hybrid modell felszerelése tartalmazza a SPORT HYBRID i-DCD-t (Intelligent Dual Clutch Drive – intelligens kettős tengelykapcsoló hajtás), a következő generációs Hybrid rendszerrel.  
 

Honda Vezel hátsó

 
 

A kocsi hybrid rendszere egy 1.5 literes közvetlen befecskendezéses motorból áll, és a nagy teljesítményű elektromos motorból. A hybrid modell felszereléséhez tartozik, még a Real Time All-Wheel Drive (AWD-vel), ami szabályozza a nyomaték elosztást, az első és hátsó kerekek között, pontosabban elektronikus vezérlőn keresztül.  Az új Honda Vezel felszerelése tartalmazza a fejlett technológiákat, és a normál kiegészítőket, amik olyanok, mint az Electric Parking Brake (elektromos rögzítőfék). Továbbá a kocsi nagy teljesítményű lengés csillapítókat, és nagyon jó minőségű szigetelő anyagokat kapott. Az új modell várható érkezése Európába, 2015-ben lesz. Az új modellről a megjelenésig további információk, és képek jelennek majd meg.

- Kartos Patrik -

2013. 12. 19., 11:50:39

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet