MENÜ
   
 

2014 Jeep Cherokee, Európába jön

Jeep már 1 éve értékesíti a legújabb Cherokee modelljét, aminek értékesítését megkezdik Európában is. A teljesen új modell várható értékesítése már áprilisban megkezdődik. Az első Cherokee modellek 1984-ben gördültek le a gyártó sorról. A Cherokee generációk során ez az első generáció, ami nem a jól ismert szögletes formát kapta meg, hanem a többi újtervezésű modellhez igazodott. A Jeep-hez méltóan az új modell is képes terep közlekedésre.

 
 

  

Az új Cherokee modern, sportos megjelenéssel

 
  Az új generáció elérhető lesz két- illetve összkerék-meghajtással. Az összkerék-meghajtása egy új rendszert kap, amiből három változat lesz elérhető: a Jeep® Active Drive I, a Jeep® Active Drive II, és a Jeep® Active Drive Lock. A Cherokee 4x4-es hajtásának ki- és bekapcsolása zökkenő mentesen történik. A meghajtásáról két új 2.0 literes Multijet II turbófeltöltős dízelmotor, és egy 3.2 literes V6-os Pentastar benzinmotor gondoskodhat.  
 

 

2014 Jeep Cherokee

 
 

A dízelmotorok teljesítménye 170 és 140 lóerő, valamint az erősebb motor nyomatéka 350 Nm. A V6-os benzinmotor teljesítménye nagyobb 242 lóerő, amihez még jön a 315 Nm-es nyomaték. A 170 lóerős dízelmotor, és a V6-os benzinmotor a 9-fokozatú automata váltóval lesz összekapcsolva, de a gyengébb 140 lóerős dízelmotor 6-fokozatú kézi váltót kap. Az új Jeep Európában is nagy sikert arathat, a 2.0 literes dízelmotorok megjelenésével. 

- Kartos Patrik - 

2014. 04. 07., 18:30:52

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet