MENÜ
     
 

2014 Jeep Cherokee

Jeep hamarosan bemutatja az Európai Cherokee-t, és az új dízelmotort, amivel értékesíteni fogják. A bemutató Genfben lesz márciusban, de még előtte néhány információt és képet nyilvánosságra hoztak. A kocsihoz elérhető lesz 140 és 170 lóerő teljesítménnyel az új 2.0 literes dízelmotor. A dízelekhez 6-fokozatú kézi váltót szerelnek. Az új modell elérhető lesz még 3.2 literes V6-os benzinmotorral is, ami a csúcsmodell lesz a motor választék szerint.

 
 

 

2014 Jeep Cherokee Limited & Trailhawk

 
  A teljesen új modellt már 2013-ban megkezdték értékesíteni az Egyesült Államokban, az Európai változathoz  3 felszerelés szintet kínálnak majd. Az alapfelszerelés a Longitude, amit követ a Limited, és a Trailhawk (legmagasabb felszerelés). A Longitude, és a Limited elsőkerék hajtású lesz, de Active Drive 1 összkerék-meghajtással is elérhető lesz. A legmagasabb felszerelésű modellek a Trailhawk már összekrék-meghajtást kap, amihez Active Drive Lock tartozik, ami hozzáteszi a hátsó diffit. Az alap Longitude autó jön szövet ülésekkel, míg a Limited modellek bőr üléseket kapnak.  
 

   

2014 Jeep Cherokee utastér részletei

 
 

A Trailhawk modellek pedig teljes bőr, vagy szövet/bőr kombinált üléshuzatokat kapnak. A hírek szerint megkülönböztethetők lesznek külső alapján is a modellek.  A Longitude 17”-es felniket kap, és a Limited modellek 18”-as felniket. A Trailhawk felszerelésű csúcsmodellek 17”-es felniket, egyedülálló első és hátsó design-t, valamint Trailhawk jelvényt kapnak. Az új Cherokee modellek kb. 30 500 €/ 7,9 mil. Ft indulnak majd, és a várható érkezése májusban lesz.

- Kartos Patrik - 

2014. 02. 04., 17:56:08

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet