MENÜ
   
 

2014 Lancia Ypsilon Elefantino

Lancia bemutatja az újabb Ypsilon változatát, de most Milánóban. Az esemény házigazdája a Lancia Fashion Apartment, ami a divat, a tervezés, és az elegancia központja. Az újabb változattal újabb ügyfeleket szeretne hozni magának a Lancia. Az új modell szintén egy egyedülálló Ypsilon, amivel a Lancia azt akarja elérni, hogy növekedjen az érdeklődés, a kicsit furcsa formájú Ypsilon modelljére is.

 
 

 

2014 Lancia Ypsilon Elefantino

 
  Az új egyedülálló Ypsilon nyújt kellemes menekülést, a mindennapi nyomás alól. A Lancia legkisebb modelljét olyan ügyfelek fogják vásárolni, akiknek a bejön a kis Lancia stílus világa. A felmérések szerint jelenleg még a női ügyfelek vannak többen, akik ezt a modellt választottak a kompakt autó kategóriából. A Lancia célja, hogy a fiatal, nagyvárosi ügyfelek a trendi modelljüket válasszák, ami nagy eséllyel sikerülni fog a sok egyedi változatnak köszönhetően.  
 

   

2014 Lancia Ypsilon Elefantino

 
 

Az új Ypsilon-hoz öt motor változatot kínálnak, amik tartalmazzák a 69 lóerős 1.2 Fire EVO II-t, a 69 lóerős 1.2 Fire EVO II LPG-t, a 85 lóerős 0.9 literes TwinAir motort - kézi vagy robotizált váltóval, a 95 lóerős 1.3 literes turbófeltöltős dízlemotort, és a 80 lóerős 0.9 literes TwinAir metán motort. A Lancia már több változatot korábban bemutatott, amik a Lime, a Watermelon, és Coconut felszerelés neveket viselik. Az új modell a kiállításon várhatóan nagy sikert arat.

- Kartos Patrik - 

2014. 04. 02., 18:13:29

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet