MENÜ

                                                                                                                                       

2014 Mazda 3 és 6, tuning változatok

A SEMA Show-n bemutatott autókról már mutattak meg ízelítőnek néhány képet és információt a gyártók. A gyártók közül már a FordHyundaiHonda, stb.  gyártók megmutattak egypár modellt. Most pedig a Mazda hozta nyilvánosságra az új 3-as sorozatának és a jelenlegi legújabb 6-os sorozatának tuning változataiból egy párat.

  

A tuning-osok, a 6-osból készítettek egy konzervatív fehér Mazda 6 tuning-ot, ami tartalmazza az egyedi fényezést, az egyedülálló grafikai díszítéssel, és a 10 küllős felniket. A Mazda 6 másik tuning modell pedig egy Gun metál Mazda6, ami tartalmazza a CS6 Diesel jelölést, ami a dízel hajtásláncra utal. A kocsit e-mellett még feldobták alacsonyabb felfüggesztéssel, nagy felnikkel, és a kerekek alatt piros féknyergeket kapott a kocsi. A Mazda6 várhatóan az új Skyactiv-D motorral van felszerelve.

  

A legújabb Mazda modell a 3-as nevet viseli, amit még csak pár hónapja mutattak be. A kocsiból egy 5 ajtós tuning változatot és egy sedan tuning verziót mutattak meg. A Mazda 3 sedan, zigzag grafikai motívumokkal van feldobva, és kap szénszálas karosszéria készletet is, plusz alacsony profilú gumiabroncsokkal van felszerelve, a grafit szürke felnik. A Mazda 3 hatch, 5 ajtós változatot, a motorsport csoport azonos stílusban készült és egy nagy 3-as számot kapott, ami az ajtókra került. 

2013. 10. 29., 19:15:20

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet