MENÜ

                                                                                                                                                        

2014 McLaren 650S

McLaren nyilvánosságra hozott új képeket, és információkat a következő modelljéről. Az első modelljük amivel elkezdték a saját autógyártást újra, az a 12C volt. Az új modell bemutatója a Genfi autókiállításon lesz. Az új modell Spider változatát is majd befogják mutatni, és láthatóan a 12C és a P1 között kap majd helyet. Az új modell inkább pálya használatra készült, mint a Ferrari 458 Speciale. Az új 650S gyorsabb, hangosabb és szabályozhatóbb lesz.

   

A meghajtásáról egy 3.8 litere twin-turbo V8-as gondoskodik, aminek teljesítményét megemelték így már 651 lóerővel gazdálkodhat a kocsi. A teljesítmény mellett, a nyomaték is emelkedett 600 Nm-ről, 678 Nm-re. A gyorsulása 100 km/órára 3.0 másodperc, és 201 km/órára 8.4 másodperc. A növekedő teljesítmény ellenére a kocsi kibocsátása csökkent, 275 g/km-re. A 650S új orra 40%-kal növeli a leszorítóerőt, a 12C-hez képest. A kocsi még új kuplung software-t is kapott, ami a váltónak segít automata módban simábban járni, és kézi módban gyorsabban váltani.

 

A kocsi külső változásai tartalmazzák, az új első légterelőt, és a nagyobb oldalsó nyílásokat, amik a motort hűtik. Az új modellhez elérhető lesz 4 új szín, és az alap felszerelés tartalmazza a szénszál-kerámia fékeket, a DAB rádiót, a kovácsolt felniket, és a teljesen Alcantara bőr belsőt, valamint opciós listáról elérhető lesz tolató kamera és szénszálas verseny ülések is. A rendelése már nyitott, de az első szállítások csak március végén kezdődnek meg.

2014. 02. 18., 10:15:15

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet