MENÜ

                                                                                                                                                 

2015 Mini Clubman

Mini bemutatja az új Clubman-t, a Genfi autókiállításon. Az új modell már 6 ajtóval rendelkezik, mivel hagyományos oldalsó ajtókat kapott, a jelenlegi modellé helyett. A csomagtér ajtó viszont megmaradt hagyományos két oldalra nyíló. Az új generációs Clubman concept 260 mm-rel hosszabb lett, a jelenlegi Clubman-nél. Az új UKL1 platformra épül az új modell, mint az új generációs MINI (3 ajtós) is.

  

A Clubman mellett még egy 5 ajtós modell is kapható lesz hamarosan a hírek szerint, ami az 5 ajtós hatch változat lesz. Az új modell már vízszintesen elhelyezett hátsó lámpákat, új fényszórókat, és hűtőrácsot kapott. Az új generációs modellben már 5 felnőtt kényelmesen elfér, a Mini szerint. Az utastere mellett várhatóan a csomagtere is nagyobb lesz. Az új modell minőségi felületeket, és technológiákat kapott.

     

Az utasterébe Fa, bőr, és fém anyagokat használtak fel, és még Union Jack-domborított gombokat is elhelyeztek az üléseken. A középső képernyő alkalmazkodik az információkhoz. A kocsi meghajtásáról nincs információ, de a sportos Cooper S változat, frissebb nagyobb felniket, és védjegy dupla kipufogó véget kapott. A kocsi meghajtásáról várhatóan azonos 2.0 literes turbófeltöltős benzinmotor fog gondoskodni, mint a 3 ajtós változatban. A Cooper és Cooper S Clubman 1.5 literes 3 hengeres motort kap. Az új Clubman várható érkezése 2015 elején lesz. 

2014. 02. 27., 09:43:25

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet