MENÜ

                                                                                                                                          

2014 Mini John Cooper Works

A 2014-es Mini-ből hamarosan bemutatják, a JCW (John Cooper Works) Concept változatot. A JCW Mini a sport változata a hagyományos Mini-nek, már jó pár éve, és talán már az összes modellből készül JCW. Az új modell a gokart vezetési élményét nyújtja a vezetőknek, a mindennapi használhatósága mellett. A Mini ezzel a változattal, maximális vezetési élményt nyújt, a kisautó kategóriában.

   

A sport modell hivatalos bemutatója a North American International Auto Show-n lesz, (Detroit-i autókiállítás) 2014-ben. A kocsi felszerelése tartalmazza, a exkluzív Bright Highways Grey (szürke) fényezést, a Mini piros kiemeléseket, és a 18”-as felniket, újonnan kifejlesztett design-val. A Mini nagy teljesítményű hajtáslánca, az alváz techonlógiája, és az optimalizált aerodinamikája,  a kocsit agilisabbá teszik és a kezelhetősége is magabiztosabb lett, a vezetők számára. A szürke fényezés mellett, még néhány kiegészítést is kapott a kocsi, amik tartalmazzák a kontrasztos piros tetőt, a tető spoiler-t, és külső visszapillantó házakat.

            

Az előbb említettek mellett, a kocsit még feldobták verseny vonalakkal is – Chili Red (csili piros)-ben a motorháztetőn, és a csomagtér ajtaján, és fehérben a tetőn. A Mini kiegészítő piros díszítése tartalmazzák, a John Cooper Works felniket, és a sport fékeket. Az új Mini John Cooper Works Concept, még kapott sport kipufogó rendszert is,  John Cooper Works hangtompító rendszerrel, és dupla króm kipufogó véggel. 

2013. 12. 17., 13:34:49

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet