MENÜ
     

 

 

 

2014 Alfa Romeo Giulietta és Mi.To Quadrifoglio Verde

Alfa Romeo bemutatja az új gyorsabb Giulietta Quadrifoglio Verde-t és MiTo Quadrifoglio Verde-t, a Genfi autókiállításon. A Giulietta QV most egy 240 lóerő teljesítményű 1.75 literes turbófeltöltős benzinmotort kap, ami a 4C-től származik. A turbós erőforráshoz, TCT 6 fokozatú duplakuplungos automata váltót szerelnek. A megújult modell már 340 Nm nyomaték leadására képes, és a csúcssebessége eléri a 240 km/órát, és a gyorsulásához elég 6.6 másodperc (0-100 km/h). A gyorsulása 0.2 másodperccel javult az előző verzió gyorsulásához képest.

 
 
A kocsi módosításai tartalmazzák, az új szívórendszert, ami javítja a hangját, és néhány belső kiegészítő változott. A kocsi nagyobb kipufogó végeket, és hátsó ütközőt kapott, plusz az új 17 vagy 18 col méretű felnik. A kocsi utasterében új a kormánykerék, és az Alcantara bőr sport ülések. A Giulietta-hoz még elérhető lesz matt Magnesio Grey fényezés. A színválaszték még tartalmazza az Alfa Red (Alfa piros) és Competizione Red (verseny piros) színeket. A Giulietta mellett, még a MiTo-ból is bemutatják a Quadrifoglio Verde-t, a legerősebb változatot.  
 

Az új modell egy 170 lóerő teljesítményű 1.4 literes MultiAir turbófeltöltős benzinmotort kap, a gyorsulása 100 km/órára 7.3 másodperc lesz, és a csúcssebessége 219 km/óra. A fogyasztása csökkent 5,4 l/100 km-re, és a kibocsátása is csak 124 g/km. A fogyasztás csökkenés köszönhető az új TCT váltónak, és a Start-Stop rendszernek. A MiTo QV új hátsó légterelőt, 17”-es felniket, piros féknyergeket, valamint opciós matt Magnesio Grey fényezést kapott. Az utastér tartalmazza a bőr kárpitot, a QV jelvényeket, és szénszál mintás műszerfalat. 

- Kartos Patrik - 

2014. 02. 28., 13:36:53

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 Web Counter

Web Counter

Asztali nézet