MENÜ

  

2014 Nissan GT-R

Nissan a nem rég nyilvánosságra hozott Nissan GT-R NISMO után, az alap GT-R frissített változatáról hoztak nyilvánosságra képeket és adatokat. A 2014 GT-R várható érkezése a márkakereskedésekbe, decemberben lesz. A kocsi indulóára emelkedni, fog a jelenlegi alapárhoz képest, ami 94 900 €/ 30 800 000 Ft.

    

A megújult modell, simább utazási komfortot biztosít, és több finomítást is kapott. A módosítások  tartalmazzák az átdolgozott elektronikus vezérlésű lengéscsillapítókat, és a megváltozott rugó arányt, hogy a gumik mindig érintkezésben maradjanak az úttal még egyenetlen felületen is. Az átdolgozott GT-R szintén Dunlop SP Maxx GT 600 DSST CTT gumiabroncsokat kap, mint alapfelszerelés része, aminek merevebb oldalfalai segítik, javítani a kormány reakcióját éles kanyarodáskor.

  

Az újrahangolt kormányzása, segít alacsonyabb sebességnél a manőverezésbe. A felfrissült modellhez elérhető, opciós szénszálas hátsó szárny és csomagtérfedél, ami a súly csökkentésben segít. Mindegyik autó kap, adaptív LED fényszórókat, ami javítja a gyenge fényviszonyok között a láthatóságot. A fényszórók szintén S-alakú tompított világítást kapnak, amik villámokra emlékeztetnek. A hátsó lámpák pedig még különlegesebb LED gyűrűt kapnak. A 2014-es GT-R-hez még, új szín is elérhető lesz, ami képeken látható Gold Flake Red Pearl – piros szín.

2013. 11. 19., 19:16:39

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet