MENÜ

                                                                                                                

2014 Nissan Sentra NISMO Concept

Nissan bemutatott egy újabb NISMO modellt, a 2013 Los Angeles Auto Show-n. A kocsi alapja, az Amerikában forgalmazott  Sentra. A kocsit a Nissan Motorsport vette kezelésbe, ismertebb nevén a NISMO. A NISMO már hétköznapi autók áthangolásával is foglalkozik, a sportautók módosításán, a versenyautókon, és a tuning alkatrészeken kívül. A kocsi külseje néhány módosítást is kapott

Az újabb modellen, is feltűnnek a NISMO védjegyei, ami mellett még ellátták mélyebre nyúló első ütközőkkel, a hozzá tartozó LED világítással, a szélesebb és alacsonyabb hűtőráccsal, és alacsonyabb front spoiler-vel. A kocsi kiszélesített sárvédőket kapott, amik egybe olvadnak az oldalsó szélesítésekkel. A Sentra hátsója, pedig elég feltűnő hátsó diffúzort, és dupla kipufogó véget kapott. A Concept még sötétített fényszórókat, diszkrét csíkozást, Nismo jelvény kiegészítéseket, és a szokásos Bright Pearl White (fehér) fényezést kapott.

A kocsi külsejét még feldobták szénszál motívumokkal, amit fel használtak, a külső visszapillantókon, az első légterelőn, és a hátsó diffúzoron, míg jellegzetes króm keretet használtak a hűtőrács körül. A kocsi utastere még agresszívebb stílust, kapott a tervezőitől. A Sentra utasterében, fekete bőr Recaro első üléseket helyeztek el. Az utasterébe még bőr kormánykereket, és váltógombot szereltek. A kocsi meghajtásáról, egy 1.8 literes 130 lóerős DOHC négyhengeres motor gondoskodik, aminek teljesítményét növelték 240 lóerőre, kisebb módosításokkal. A kocsi teljesítményén, még javított a 6 fokozatú kézi váltó, a sperdifi, és a NISMO által kezelésbe vett futómű. A megállásról piros Brembo féknyergek (370Z-ből), és 19”-es Rays felnikre szerelt, Michelin Super Sport gumiabroncsok gondoskodnak.  

2013. 11. 21., 21:44:43

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet