MENÜ

                                                                                                                                          

Új Opel Astra OPC EXTREME - Vauxhall Astra VXR EXTREME

Opel bemutatja a legextrémebb Astra OPC-t, a Genfi autókiállításon.  Az új sportmodellt a Nürburgring-Nordschleifén fejlesztették, és a meghajtásáról egy kétliteres, turbófeltöltős, benzinmotor gondoskodik, a több mint 300 lóerejével. Az új modell a verseny Astra technikáját hozza ki utcára, és kis darabszámban fog készülni. A szénszálas motorháztető alatt, egy teljesen alumínium építésű, kétliteres, közvetlen befecskendezéses benzinmotort rejt.

   

Az EXTREME Astra motortja, az Opel legerősebb  négyhengeres erőforrása. A sport modell kapott szénszálas aerodinamikai kiegészítőket, hátsó szárnyat, diffúzort, első légterelőt, motorháztetőt, komplett kerekeket, stb.-t.  A könnyített alkatrészeknek köszönhetően élénkebb és kezesebb lett az új Astra OPC. A kocsi módosításai lehetővé teszik a gyors kanyarvételeket, és a megállásáról Brembo fékrendszer gondoskodik, elöl 370 milliméteres féktárcsákkal, és hatdugattyús nyergekkel.

      

A kocsi megfelelő tapdásáról az EXTREME részére kifejlesztett Ultraperformance gumik – a 19 colos felnire szerelt 245/35-ös abroncsok biztosítják a verseny gumiabroncsoknál elvárt tapadást. Belül folytatódik a módosítás, ami tartalmazza a hátsó ülések kirakását, és a bukócső beszerelését. A vezető és utasa hatpontos Schroth biztonsági öveket kaptak, a Recaro kagylóüléseikhez. Az OPC Astra EXTREME fényezése többrétegű fóliázással készült, ami szintén különlegessé teszi ezt a modellt. 

2014. 02. 27., 11:42:12

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet