MENÜ

                                                                                                                                                            

2014 Peugeot 308 SW

Peugeot új 308 SW (kombi), amit hamarosan bemutatnak, a Genfi autókiállításon. Az új modell 610 literes alapcsomagtérrel büszkélkedhet – ami nagyobb, mint a Golf Variant-é, és a Seat Leon kombi-é. A kocsi legtakarékosabb változatának CO2-kibocsátása 85 g/km. Az új kombi 308-as alapja, azonos az 5 ajtós változatéval.

  

Az új modell az 5 ajtós kivitelnél 30 cm-rel lesz hosszabb, és a hátsó lámpái ennek a modellnek is karom formájúak. Az új 308 SW tágas családi kombi lett, és a hátsó üléssor ledöntésével, is sík csomagterünk lesz. Az ülések ledöntése egy kar meghúzásával történik, amit a csomagtérben találunk. Az új kombi, motor kínálata tartalmazza, az 1.6 literes BlueHDI dízelmotort, a 85 g/km kibocsátási értékével.

    

A motor kínálatban még megtalálható lesz, a 2.0 literes BlueHDI, 150 lóerőval, és a turbófeltöltős 3 hengeres 1.2 literes motor, a 130 LE teljesítményével. A Peugeot 308 SW árát még nem jelentették be. Az alapárért egy Access felszerelésű modellt kapunk, amit követ az Active, Allure, és Feline felszerelés szint. A kocsi felszerelése még tartalmazza, a LED hátsó lámpákat, a LED futófényeket (nappali világítás), a tempomatot, a klímát, és a Bluetooth-ot. 

 

2014. 01. 06., 16:34:01

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet