MENÜ
     
 

Sportosabb Škoda Yeti

A Škoda a 2014-es megújult Yeti-ről megmutatott néhány képet, amin két különböző felszerelésű Yeti látható, az egyik off-road és a másik utcai kivitel. A kocsin jelentős változások történtek, ami láthatók az autó orrán és hátsó részén is. A kocsin feltűnő változások az első és hátsó ütközők, és még más részlet. Az Off-Road Yeti alapfelszerelésébe tartozik az ezüst külső visszapillantó ház. A kocsi orrán és hátulján még feltűnő a Škoda új design nyelve is, az éles vonalakkal. A kocsi orrát teljesen áttervezték, már megváltak a két részes fényszóróktól is, a mostani szögletesebb design-nyelv, ami új sportosabb fényszórókat alkotott a tervezők kezeivel.

 
 

  

2014 Škoda Yeti

 
  Az új fényszórók már Bi-Xenon változatba és LED nappali futófénnyel is elérhetők lesznek, az extrák listájáról. A kocsihoz a felnik választékát 4 újtervezésű felnivel bővítik, és a színválasztékot is bővítik 4 új színnel (Moon White - Hold fehér, Jungle Green - Dzsungel zöld, Metal-Gray - Metál szürke, és Magnetic Brown - barna ). Az új Yeti Laurin and Klement felszereléssel is fog készülni, ami már a SuperB, és az Octavia modelleknél is megjelent. A kocsi utastere is teljesen megújult, ami tartalmazza már - az új 3-karú kormánykereket, új kárpitokat és betéteket. A Yeti-hez most először tolató kamera is elérhető lesz, ami csak kiegészíti a parkoló rendszert.  
 

  

2014 Škoda Yeti off-road változat

 
 

A parkoló rendszerét a Yeti-nek most a legújabb automata parkoló rendszerrel is kiegészítik. A Škoda új SUV-jának térkihasználása is kiemelkedő, mivel nagyon sok variálási lehetőséget ad a tulajdonosainak. A második üléssor külön álló 3 ülése még mindig, a síneknek köszönhetően külön állítható a lábtér nagysága, és a csomagtér mérete alaphelyzetben. A kocsi csomagtere így alaphelyzetben 405 litertől, egészen 510 literes méretig variálható, de ha nem lenne elég az ülések kiszerelésével már 1 760 literes csomagtér várja a csomagokat. Az utasterében még sok tároló rekesz, és palack tartó található. 

 
 

 

2014 Škoda Yeti - int -

 
 

A kocsi meghajtásáról 7 új motor fog gondoskodni, ami tartalmazza a 4 dízelmotort és a 3 benzinmotort, valamint mindegyik turbófeltöltős lesz. A motorválaszték az alap 1.2 TSI 105 lóerőstől (77 kW) egészen a csúcs dízelig terjed, ami a 2.0 CR TDI 170 lóerővel (125 kW). A motorok elérhetők lesznek 6- vagy 7-fokozatú automata váltóval, és a kézi váltókkal. A GreenLine verzió az 1.6 CR TDI dízelmotort fogja használni a 105 lóerejével. A GreenLine modell fogyasztása ezzel a motorral 4.6 l/100 km, és a CO2-kibocsátása elég alacsony a 119 g/km-es értékkel.

 - Kartos Patrik -

2013. 08. 14., 21:31:10

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet