MENÜ
   
 

2014 SsangYong Korando Sport

SsangYong felfrissítette a Korando Sports pick-up-ját, amit 2014-től már értékesíteni is fog. A kocsihoz 2 új felszerelés szint is választható lesz, és nagyobb vontatható tömeg lesz. A megújult modell már 2.7 tonnás vontatmányt is húzhat, és sebesség érzékeny kormány rásegítővel is felszerelik.  A Korando Sports még kapott összkerék-meghajtást, multi-link hátsó felfüggesztést, és 5 év  garanciát. A megújult pick-up-hoz három új levehető keménytető választható, a rakodó térre.

 
 

 

A felfrissült Korando pickup

 
  A SsangYong pick-up alapfelszerelése az SX, ami tartalmazza az újabb 16”-os alu. felniket, Bluetooth-ot, Kenwood hang rendszert, és a központi zárat. Az EX csúcsmodell hozzáteszi  a 18”-as alu. felniket, a hátsó parkoló szenzort, és a fűtött első üléseket. A pick-up vezető segítő extrákat is megkapja, némelyiket már az alapfelszereléshez is. A pick-up-ot felszerelik ESP-vel, Active Roll-over Protection (ARP – aktív borulás védelem), és emelkedő elindulás segítővel.  
 

A Korando utastere

 
 

A motorháztető alatt egy 151 lóerős 2.0 literes dízelmotor termel 360 Nm nyomatékot, és a fogyasztása 7,5 l/100 km. A kocsi kezdőára 15 042 £ és 17 125 az SX és EX modell. Az EX felszerelésű változathoz elérhető automata váltó is, de ez már 18 375 £-val kezdődik. A jelenlegi modell kezdőára Magyarországon 4 790 000 Ft STD felszereléssel, és hátsókerék meghajtással.

- Kartos Patrik - 

2014. 01. 24., 10:16:33

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet