MENÜ
   
 

Új SsangYong Rexton W

SsangYong felfrissítette a Rexton W SUV-ját, ami a 3. generációja már a modellnek. A kocsi számos külső és belső változást kapott. A SsangYong SUV induló ára 6 990 000 Ft, ami egy alap DLX RWD felszerelésű modell, és a legolcsóbb 7 személyes 4x4-es modell a piacon. A kocsi alapos fazonigazítást kapott, ami tartalmazza az új hátranyúló fényszórókat, az új hűtőrácsot, és az újratervezett első ütközőt. A kocsi ára nem változik, aminek induló ára 6 990 000 Ft-val kezdődik, és a csúcsmodell belőle 8 490 000 Ft-val indul, ami a gazdag felszerelésű DLX Plus 4WD. 

 
 

 

Az új Rexton W

 
  Az új 3. generációs modell a 155 lóerő teljesítményű 2.0 literes turbófeltöltős e-Xdi200 dízelmotort használja, mint a jelenlegi Rexton W. A kocsi maximális nyomatéka 360 Nm 1 500-as fordulattól, és akár 3 tonnát is elhúz. A vásárlók két váltó közül választhatnak, ami egy 6-fokozatú kézi és egy 5-fokozatú Mercedes-Benz T-Tronic automata váltókból áll. Az utasteret sem hagyták érintetlenül, itt a változás látható az alumínium hatású és króm utastér kiegészítőkön, és puhább anyagokat használnak már.  
 

2014 SsangYong Rexton W - int -

 
 

Mindkét felszerelés szintnél, a DLX RWD-nél és DLX Plus-nál alapfelszerelés része a 7 ülés, a tempomat, a klíma, a bőr kormánykerék, az iPod csatlakozó, a Bluetooth csatlakozás, valamint az elektromos működtetésű és fűthető visszapillantó tükrök. A DLX Plus 4WD felszerelés még kiegészül, a sötétített üvegekkel, a napfénytetővel, a hátsó parkoló szenzorokkal, és a bőr kárpitokkal. A hihetetlen alacsony ára a SsangYong Rexton W-nek, nem hoz igazi riválist. Az ára végett nem lehet összehasonlítani egy másik hasonló modellel. 

- Kartos Patrik - 

2013. 10. 10., 21:18:34

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet