MENÜ
   
 

HU  

 
 

2014 Subaru XV Crosstrek Hybrid

Subaru első hibrid modelljét, az Egyesült Államokban megkezdik értékesíteni. A hibrid modell az XV Crosstrek Hybrid nevet viseli, amit várhatóan európai piacon is értékesíteni fognak. Az új modell változat induló ára 26 820$ az alap modell esetébe, de a legmagasabb felszerelésű változat 30 120$-ral kezdődik majd, valamint a felszerelés neve a Touring lesz. Az XV Hybrid várható érkezése még idén megtörténik, amerikában.

 
 

Az új XV Hybrid, New York-ban

 
 

A Subaru az új hibrid modell bemutatóját a 2013 New York Auto Show-n tartotta. Az új hibrid crossover vetélytársai, a Ford Escape Hybrid (a jelenlegi generációból nem készül Hybrid), a 2013 Toyota Highlander, aminek ára 41 425$. Az említett hibrid SUV-okat az Egyesült Államok piacán értékesítik, a hazai piacon értékesített hibrid SUV-okból kevés van, és szinte mindegyik a prémium kategóriába tartozik. A hazai kínálat tartalmazza az Audi Q5 Hybrid-et, a Lexus RX450h-t, a Peugeot 3008 Hybrid4-et, és a Porsche Cayenne S Hybrid-et.

 
 

2014 Subaru XV Crosstrek Hybrid

 
 

Az új XV Hybrid forgalmazása még kérdéses, de várhatóan a következő évben megérkezik európai piacra is. A kocsi alapfelszerelése tartalmazza a kulcsnélküli nyitást/indítást, az automata klímát, a karosszéria színére fújt behajtható külső visszapillantókat (a beépített irányjelzőkkel), a bőr kormánykereket (ezüst varrással), és a króm külső kilincseket. A csúcs felszerelésű Hybrid XV felszereléséhez még plusz tartozék, az érintőképernyős navigációs rendszer, a bőr ülések, és a napfénytető. Mindegyik XV Crosstrek Hybrid 2.0-literes, 4-hengeres boxermotort kap, és állandó összkerék-meghajtást.

- KP - 

2013. 10. 03., 15:49:11

 
     

 

free counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet