MENÜ
   
 

HU  

 
 

2014 Toyota Camry G package - JP -

Toyota Camry kicsit megújult, és a hybrid modell most elérhető G package PREMIUM BLACK felszereléssel, és már szeptember 2-ától kaphat Japánban. A kocsi most elérhető lesz 8 színben, ami már tartalmazza az új sötétkék színt, és a hybrid modell bőr csomaggal bővült, az utastér szín választékában.

 
 

  

2014 Toyota Camry G package & 2013 Toyota Camry (US)

 
 

A megújult modell jobb- és baloldali hátsó ülései, három pontos biztonsági öveket kapnak, ELR előfeszítővel. A hybrid PREMIUM BLACK Camry felszerelése tartalmazza a LED sötétített fényszórókat, a LED első ködfényszórókat, speciális berendezéseket, és a 17”-es alu. felniket. Az utastérben szintetikus bőr borítású ajtókárpit, kartámasz, és műbőr ülés kárpitok várják az új Camry tulajdonosait. 

 
 

 

2014 Toyota Camry G package beltér

 
 

Az előbb említett tartozékok mellet, a kocsi felszerelése még tartalmazza az elektromos ablakokat, és a bőr borítású 4-küllős kormánykereket. A Camry értékesítési ára 3 050 000 ¥ - 3 830 000 ¥, és a Hybrid G package PREMIUM BLACK ára 3 400 000 ¥. A Camry-t forgalmazzák az Egyesült Államokban, és Európa egyes országaiban. A Camry modellek egy kicsit eltérnek egymástól, és Európában csak Moldáviában, Törökországban, Ukrajnában, és Oroszországban értékesítik.

- Kartos Patrik - 

2013. 09. 05., 10:29:34

 
     

 

hit counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet