MENÜ

                                                                                                                                                     

2014 Volvo Concept XC Coupe

Volvo egy új tanulmányautót mutat be, a Detroit-i autókiállításon, januárban. A kocsi a Volvo Concept XC Coupe nevet viseli. A kocsiról készült felvételek mutatják, egy 3 ajtós crossover, aminek hátsó lámpái ismerősek lehetnek olyan modellekről, mint azXC90 vagy az XC60.

         

 

A Volvo már nyilvánoságra hozta, szeptemberben a Coupe Concept nevű tanulmányautóját, a Frankfurt-i autókiállításon. Az új modell csak januárban mutatkozik meg, de sokkal finomabb, megújuló formavilággal rendelkezik. Az új modell, még a híres biztonsági technikákat is megkapja, amit a Volvo eddig kifejlesztett. A koncepció modell stílusa, a következő S60XC90 és más Volvo modelleken is visszaköszön, a következő években.

Az új modell soroztba, elérhető lesz egy 2,0 literes négyhengeres motor, több teljesítmény szintel. A hajtásláncok között meglehet  találni a kompresszoros, a turbófeltöltős, és a hybrid változatokat. A jelenlegi motorok helyére közvetlen befecskendezéses  benzin, és common-rail dízelmotorok kerülnek. Az új dízelmotorok 120 – 230 lóerő teljesítményűek lesznek, és a benzinmotorok 140-304 lóerő teljesítményel lesznek elérhetők.

2013. 12. 11., 15:00:55

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet