MENÜ

                                                                                                                                                      

2014 VW Scirocco és Scirocco R

VW generáció váltás helyett felfrissítette a legendás Scirocco modelljét. A kocsi külső megjelenése és utastér módosításai mellett, a motorháztető alatt is felfrissült. A felfrissült modell bemutatója a Genfi autókiállításon lesz március 4-én. A legendás első generációt is itt mutatták be 1974-ben. A kocsi tervezői kölcsönözték a legújabb VW Golf stílusát, ami meglátszik az újra tervezett fényszórókon is, amik már beépített LED nappali futófényeket is kaptak.

  

A hátsója sem maradt érintetlen, az új LED hátsó lámpákkal, és az újra tervezett hátsó ütközővel. A kocsi változásai tartalmazzák, az új felniket, és kiegészítőket a középkonzolon. A csúcsmodell Scirocco R is megváltozott, kis mértékben. A megújult modell testre szabott ütközőt, és új alu. felniket kapott. A 2014-es Scirocco-khoz 6 új turbófeltöltős benzinmotor lesz elérhető. A frissebb, erősebb 2.0 TSI benzinmotor most 280 lóerő leadására képes. Az előbb említett 2.0 TSI motoron kívül még 3 benzinmotor, és 2 dízelmotor lesz a motorválasztékban.

      

A benzines választék tartalmazza a 125 lóerős 1.4 TSI-t (122 lóerős volt), az új 180 lóerős 2.0 TSI-t (+20 lóerő), és a 220 lóerős 2.0 TSI (+10 lóerő) benzinmotorokat. A dízelmotor választékban csak 2.0 TDI dízelmotor lesznek, 150 és 184 lóerő teljesítménnyel. A motorokhoz elérhető lesz 6 fokozatú kézi, és 7 fokozatú DSG váltó. Az új erősebb motorok ellenére, a Scirocco-k fogyasztása csökkent. A frissített modellek fogyasztása 4,1 - 8,0 l/100 km között lesz. A felfrissült Scirocco rendelése elérhető lesz májustól, de a szállításokat csak szeptemberben kezdik meg. 

További képek a facebook oldalunkon!

2014. 02. 17., 08:18:22

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet