MENÜ

                                                                                                                                        

2014 VW Touareg

VW felfrissítette a jelenlegi Touareg generációt. A megújult modellt Pekingben mutatják be. A felfrissült modell stílusosabb lett elöl és hátul is. A megújulással jöttek újabb felszerelések, kárpitok, és takarékosabbak lettek a motorok. A Touareg felszerelése már tartalmazza a nagyobb fényszórókat, és a mélyebbre húzott hűtőrácsot. Az elejéhez hasonlóan a hátsója is újralett tervezve, a prémium SUV-nak.

  

A hátsó része új diffúzort kapott a dupla végű kipufogók közé, és még beépített LED hátsó ködlámpát is kapott. Az utasterét újabb opciós színekkel, alap felszereléstől járó bőr kárpittal, és új design-val dobták fel. A felfrissült Touareg már biztonság terén is jobban felszerelt. Mindegyik modell már tartalmazni fogja a automata ütközés megelőző fékrendszert, és a bi-xenon fényszórókat. A vezetés támogató rendszerek között még megtalálható lesz, az ADC automatikus tálvolság tartás vezérlő. Az ADC, az autó elején elhelyezett radar szenzorokkal összedolgozva működik.

   

A fogyasztás csökkentés érdekében alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsokat használnak, valamint start/stop rendszert. A V6-os TDI motorok már megfelelnek az Euro6-os kibocsátási értékeknek, ami köszönhető az új SCR-DPF katalizátornak, és az AdBlue adaléknak. A belépő szintű 3.0 literes V6 TDI motor 204 lóerős, miközben a 245 lóerős egység már 258 lóerő leadására képes. A 204 lóerős motor fogyasztása 6,6 – 7,0 l/100 km) és CO2-kibocsátása 174 - 184 g/km.  Az erősebb 258 lóerős motor fogyasztása pedig 6,8 – 7,2 l/100km és a kibocsátása 178 - 189 g/km. A 2014-es Touareg rendelése augusztustól lesz nyitott, és az első szálíltások várhatóan novemberben megkezdődnek. 

2014. 04. 17., 15:53:23

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet