MENÜ
   

 

 

2014 BMW X5 M Performance – US

Az új BMW X5-höz, az Egyesült Államokban elérhető lesz M Performance csomag, ami várhatóan hamarosan Európai változathoz is megérkezik, mivel a képen látható autó egy 30d jelzésű dízel változat. A kocsi felszerelése az M Performance csomaggal még kiegészül szénszálas külső és belső elemekkel is. A csomag tartalmazza a szénszálas külső visszapillantókat, az első kis légterelőt, a hátsó diffúzort, és a hátsó fékszárnyakat.

 
    
A kocsi még magas fényű fekete vese hűtőrácsot kapott, és az M Performance jelzést a küszöbökön. Az új SUV még új 21”-es dupla küllős felniket is kapott, amikre sport gumiabroncsokat szerelnek. Az új X5 utasterében elérhető lesz az Alcantara kormánykerék, szénszálas betéttel, és a váltókar is szénszálas váltósapkával. A megjelenésen kívül még a teljesítménye is javult plusz 20 lóerővel, így már 320 lóerőt teljesít a 3.0 literes TwinPower Turbo motor (35i).  
     

A kocsi ezeken kívül még kapott rozsdamentes acél pedálokat, és króm kipufogóvéget. A megállásról pedig az M Performance Brake Kit gondoskodik, a 6 dugattyús féknyergekkel és a 482,6 mm-es acél tárcsákkal. A BMW M Performance Parts-ra garanciát ad a BMW, ami 4 év vagy 50 000 mérföldet (80 467 km) jelent.

- Kartos Patrik -

2014-02-13, 13:15:39

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet