MENÜ

 

2015 BMW M4 DTM Champion Edition

BMW  az új generációs M3 Coupe-ból készített egy ünnepi speciális változatot, ami már az M4 Coupe nevet viseli. A speciális modellt a BMW sikeres DTM eredményeinek hatására készítik. Az M4 DTM Champion Edition százas sprintje 4.1 másodpercet vesz igénybe és az átlagfogyasztása 8,8 l/100 km, valamint a CO2-kibocsátása 204 g/km. Az új limitált szériás modellből összesen 23 db készül majd a Wittmann versenyző győztes eredményei után.

A speciális modell változat megkapta a DTM felvezető kocsik fényezését, ami a matt fekete motorháztető és a csomagtér ajtót jelenti, valamint a vonal design-t. Az M4 limitált kiadású változatra még megkapta a CFRP tetőt is. Az M4 DTM Champion Edition csak Alpine White fehér színben választható, amihez tartozik az egyedi színkombináció is.

  

A speciális modell még megkapja az M vese hűtőrácsot narancssárga kiegészítéssel, az M logo az első kerékjáratoknál és a 23-as szám az ajtókon, valamint a hátsó oldalablakok kaptak egy Német zászlót és mellett a WIT és DTM Champion 2014 feliratot helyezték el. Az alacsony gyártási darabszámnak köszönhetően újabb  autógyűjtőknek való BMW-t dobnak piacra, aminek értéke idővel jelentősen emelkedni fog.

2014. 12. 04., 22:26:52

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet